Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ekim 2017, 13:18   #1
Burce
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sürekli bağıran, küfreden beddua eden sinirli ve huysuz bir anneniz varsa..?

Alıntı:
düşünün ki ne yapsanız bağırıyor. neden böyle yaptın bunu neden buraya koydun kızım? demek yerine, aptal allah kahretsin seni diye sözüne başlıyor, komşularının arkadşlarının küfürlerini örnek alıp ertesi gün aynılarını size soyluyor.

bi gun olsun sizin icin agzından guzel bi laf cıkmıyor.

kavga edince butun sulaleyı komsuları eve dokuyor.

defol git evimden diye sizi kovuyor.

evden gidince de morali bozulup perişan oluyor...?

ben tabi ki susmuyrum. ben de cevap veriyorum. cunku susmak mumkun degil. bu hafta susmaya calıstım. gunlerdır ugrasıyo benımle. sustukca daha da abartıyo. bugun cevap verdim yine kavga ettik.

ben gercekten bıktım.

su lanet okulum bitse de kurtulsam. 23 yasına geldim bana hala 10 yasındakı cocukları ornek gosterıyo.

cok iyi bi yerde iyi bi bolumde okuyorum. evden dısarı ayda yılda bi cıkarım. ama ben dunyanın en igrenc cocuguyum.

butun hareketlerime takmıs.

gecen hafta butun utulerımı kendim yaptım. yemegımı kendım yaptım. ben hala is yapmayan evde bos oturanım.

bi gun bulasıkları yıkamayı unutsam o bulasık ona kufur gibi gelir. ertesi gun basıma kakar.

ama dısarıya karsı melek. baskasının cocugu gelsin ne yapacagını bilmez.

lutfen bana bi yol gosterin.

anneye saygılı olunur diceksiniz. ama annem bana karsı hicbi zaman sevgi dolu olmadı. bi birey olarak sahsıma da hicbi zaman saygısı olmadı. benım soylediklerimi hicbi zaman ciiddye almaz ama aynısını yoldan gecen biri soylese anında benimser.

Bu sabah uyuyamayıp internette bişeyler karırştırırken gözüme ilişen bi konuyla uykumun hepten beni terk etmesi bir oldu. Bu yazıyı okurken acaba ben yazmış olabilirmiyim diye sorguladım kendimi. Yazı Alıntıdır. Belirtmek istediğim bu ve bunun gibi olan durumlarda ne yapılmalı? Bu konuda yorumda bulunmaya çekinenler yada imajını farklı göstermemek isteyenler olabilir ama burası bi paylaşım platformuysa eğer birbirimize salt olmalıyız lütfen bizimle paylaşın? bana özeldende yazabilirsiniz bununla ilgili bi bölümde açabiliriz nicki gizli tutmak kaydıyla. Amacımız aile bağlarını sağlamlaştırmak size destekte bulunabilmek.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver