Cevap: 1 Soru 3 Cevap
Karadeniz turuna çıktığımız zaman Fenerbahçe forması giymiştim, bu yüzden baya bir hedef tahtası haline gelmiştim ve tehditler gelmişti. Trabzon'da çarşıda sarhoş biri elindeki şişeyle üstüme doğru yürümüştü hocam önüme geçip korumuştu beni sonra çevredeki insanlar uzaklaştırmıştı o şahsı etrafımızdan. Birde sümele manastırında olanlar var oraya girmiyorum,girersem epey uzar ;d Uzun gölün olduğu bölgede bir şelale vardı oraya gittik bakmaya, fotoğraf çekinirken şurada durayım dememle ayağımın kayması bir oldu ve suya düştüm, etrafta da başka gruplardan bir sürü öğrenci var bildiğin rezil olmuştum millet gülüyordu. Neyse çıkardılar beni oradan otobüse doğru gittik üstümü değişmem lazım otobüse binerken suya düşen biri olduğunu söylemişler bindiğimde duyduğum şey "kesin hahahah'dır (isim yerine nickimi yazdım)" oldu ve beni gördüklerinde bunu söylemelerine rağmen epey şaşırmışlardı ;d utandığım öyle bir anı işte. -Uzun yazdım 3 sayılsın mı, sayılsın bence :p
Hayatının herhangi üç anını yeniden yaşama şansın var. Ancak her bir an yarım saat ile sınırlı. Geçmişinin hangi yarım saatini tekrar yaşamak isterdin? |