Aşkın Bir BağımIıIık OIduğunu UnutmayaIım...
Aşkın tanımını sorduğumuzda herkesten ayrı bir tanım çıkar değiImi?
Bunun nedeni her insanın icinde yasattigi duygu durumunun farkli olmasidir. Cunku insan beyni o kadar karisiktir ki birine duyulan his ve ulasilamaz duygu onun icinde bircok seyin farkli algilanmasina sebep olur...
Askin kisa zamanli oldugu soylenir ama aslinda degildir. Eger karsilikli kalp birbiri icin atiyorsa neden baskasina gerek duyulsun ki ?
Yada onca sey yasandiktan sonra veda gibi kotu bir depresyon kelimesini icine almak istesinki o kisi...
Onca sey yazilip cizilsede buna en dogru tanimi insanin icinde olan ask esittir bagimlilik kelimesi koyar.. Bagimli derken tabiki hayati bosvermek demiyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )) Ama hani birini tanidiginizda iste buu dersiniz ve onunla zaman gecirmek mesajlasmak konusmak beraber uyumak beraber uyanmak tanimlarida girerse bir cesit bagimlilik sebebidir...
Ask varsa kiskanclikta vardir.. Hani derler ya ben ona guveniyorum fazla kiskanmak iyi degil? Ben bunun yanlis oldugunu dusunuyorum. Cunku bir insan dogustan ya kiskanctir yada degildir... Seviyorsan kiskanacaksin arkadas Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kim cok sevdigi birini paylasmak ister ki..
Aslinda bir seyi cok beklersen olmuyor askta boyle bir sey.. Beklersin beklersin gelmez ama hic beklemedigin anda bir bakmissin kapini calmis.. Iste gercek ask burda ortaya cikiyor. NEDEN mi Cunku Ummadigin anda gelen seyler daha kalici oluyor ismarlama yok bisey yok seni takip etmiscesine gelir senin kalbine konar. SEN ne oldugunu bile anlamazsin...
Simdi merak edenler olabilir bunu yazan kisi aski yasamistir yada acaba birine mi asik diye Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ))) Herkes gibi benimde eskiden vardi bir seyler ama suan kimseye asik degilim...
AIIah herkese omurluk asklar yasatsin ( Amin.. )
Yaninizdaki insanin sizin gulumseme nedeniniz olmasi dilegimle Kendinize iyi bakin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |