Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Ekim 2017, 02:30   #1359
onuc
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: O`na MektupLar..

Sevgili botum,

Umarım iyisindir. Burada mevsim değişiyor. Değişmeyen tek şey sana olan ihtiyacım. Belki uzun zaman ayrı kaldık ama seni hiç unutmadım. Seni tekrar göreceğim günü ilk günkü heyecanımla bekliyorum. O kadar özledim ki bilemezsin. Hatırlıyor musun seni ilk gördüğümde sezon sonuydu ve birkaç güne kalmaz doğduğun fabrikaya geri gönderilecektin. Bir köşede öylece iade vitrininde kaderine terk edilmiştin. Tam o esnada gördüm seni. Bağcıklarının dip boyası gelmişti. Ama öyle de sevmiştim seni. Ne çok anı biriktirdik değil mi? Bir keresinde kar yağmıştı ve sen üşüme diye her tarafını streçlemiştim. Biraz ter yapmıştın ama olsundu, önemli olan senin mutluluğundu.

Neredeyse bir yıl olacak. Ben hep seni bekledim. Senden hiç vazgeçmedim. Biliyordum, bir gün geri dönecektin. Hem artık taksitlerin de bitti, artık rahat rahat gezebiliriz. Sana en sevdiğin stil ayakkabı boyasından aldım. Evet unutmadım, ilk buluştuğumuz cafede stil ısmarlamıştım sana. Nasıl da sevinmiştin, bebek kundurası gibi bakıyordun masum masum.

Canım botum, ayaklarım seni çok özledi. Hadi gel ve mutlu günlere yürüyelim.

Seni seven ayakların, numara 42..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver