Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ekim 2017, 22:11   #12
S3HZAD3
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Dikkat bu itiraf şaşırtabilir hatta biraz korkutabilir

Kitapella Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçmiş olsun yine iyi kurtulmuşsunuz. Ben karanlıktan korkmam sesten korkmam öyle şeylerden değil de daha çok canımın yanıp morarması korkutuyo beni. Daha büyük şeylerle karşılaşır mıyım korkusu anlayacağınız. Hacı hoca gibi şeylere ben inanmıyorum açıkcası o yüzden gitmedim öyle birilerine. Her uykuda ne şekilde uyanacağımı bilmeden uyuyorum bu iyi birşey değil.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mazoşist bi yanım hiç yok kendi kendime zarar vermem. Her halde insanların uykuda hızlı hareket edemediğini biliyorsundur benim o derece büyük morluklar yapmam için uyanıklık hali gibi hiperaktif olmam gerekir. Uykuyla uyanık arası rüya gördüğünde konuşurken çenenin ağır hareket ettiğine şahit olan çoktur bu da uykuda herşeyin yavaşladığının kanıtıdır zaten. Bilimsel olarak çevremde sert bi cisim yokken kendi kendimi o derece morartabilmem imkansız. [emoji33] aman sizin başınıza gelmesin de anlamayın ben razıyım. [emoji6]

ya haci hocadan kastim böyle cubbeli filan değil bizim oralarda yatir derler... Yani nasil desem gittiğimiz yerleride unuttum zamanında yaşayan böyle muhterem insanlar ın oldugu turbeler varya oralara gittim oralarda 1 er gün uyudum filan sonra birtanesinde hoca vardi mersinde bi yerdeydi sonra kurtuldum

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet Mobil Chat