Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Temmuz 2017, 02:49   #9225
Adem
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İçini dök!

'mantar satan teyzeye saldıran düzce zabıtası' başlıklı videolu konuyu inceledim başka bir platformda, videoyu açmadan önce iç geçirdim, umarım gece gece beni sinir edecek bir durum değildir diye, en fazla önündeki mantarları almıştır zabıta diye, konu başlığıyla abartılmıştır şeklinde öntahminde bulundum. Açtım ve insanlık olarak ayıpların en ayıbı ile karşılaştım. Kadıncağız elden ayaktan kesilmiş, leğenin içerisine sığdırmış olduğu mantarları satmak isterken bir an hiddetlenen zabıta ordusuyla karşı karşıya kalıyor, kendince engel olmaya çalışıyor fakat bir zorbalıkla karşılaşıyor, eminim ki kendisine o zorbalıkla müdahale eden zabıtlardan büyük çocukları vardır. Ne oldu vergisiz kazancın önüne mi geçtiniz? Belki o kadın tek başına yaşayan, emekli maaşı bile olmayan bir kuru ekmek alma amacıyla orada kendince bir tezgah açmış, kazanmak istiyor. Çalıyor mu? Çırpıyor mu? Bu müdahaleyi hak edecek ne yapıyor senin nazarında? Ve bu görüntüleri çocukları izlese ne kadar üzülür diye iç geçirmeye başladım.. Her neyse; teyze direniyor, çevreden delikanlı bir insan çıkıyor "teyzeye bağıramazsınız, dokunamazsınız" diyerek daha ileriye gitmemeleri için kendince engel oluyor, hemen arkasından başka bir adam geliyor, kendisine zorbalıkla müdahale eden zabıtaya yumruk atıyor ve orada yaşlı kadıncağıza sahip çıkıyor. Ülkemizde maalesef olay esnasında tek duyarlılığı izlemek olan vatandaşların çoğunluğu ise izlemeye devam ediyor..

İlerleyen saniyeler de kırmızılı giysili bir erkek şahıs teyzeye bağırıyor, senin yüzünden oldu gibisinden, burada neden satıyorsun naraları ile.. Ulan hiç mi delikanlı değilsiniz? Hadi diyelim birisi kendince işini yapmaya çalışıyor insanlıktan çıkarak, sana ne oluyor? güçsüz, kuvvetsiz bir kadına bağıracak haddi sen kendinde nasıl buluyorsun? Ulan benim gözlerim bilgisayar monitörü karşısında izlerken doldu, sen birebir şahitsin olaya; bu kadar mı insanlıktan nasibini almadın? Gücü yetene dayı olup kendisinden güçlüyü görünce el pençe divan kesilen, insanlıktan nasibini almamış insan olmak kolaydır. Ama haksızlık yaptıktan sonra o yastığa başınızı nasıl koyuyorsunuz bir insan postuna bürünerek inanın aklıma düşünce bu düşünce insanlığımdan utanıyorum. Yol kesip dilenen suriyelilere de bu hassasiyeti gösterin, karşınızdaki insanı zayıf görünce işgüzarlığın kralını yapıp, ego tatmin etmeyin.. Herkes için hak, hukuk, adalet uygulayın, gariban insanların üzerinden değil.. Kocaman bir YAZIK diyorum.. Gece gece sinirlerim tavan yaptı..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver