17 Temmuz 2017, 00:17
|
#11 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: 2006 Yılı - KELEBEK.GEN.TR
Emek hırsızlığı nedir usta, yuzuk.net ile yuzuk.org farklı sunucular ikiside yuzuk adında script çıkarıyor burda hırsızlık nerde ?
kelebek.org ile kelebek.gen.tr nin scriptlerine baktığımızda bir birleriyle alakasız olduğu ortada. wtoprak'in yaptığı scriptlerle kbsc'nin yaptığı scriptler ortada. Emek hırsızlığı burda nerde ? Tabi olayların sonrası var economist yani İsmail GÜL denilen şahıs Türkiye'de bir ilki yapıp Kelebek Script'in patentini aldı. Bugün başka hangi script patentli irc dünyasında. Ben wtoprak içinde economist içinde hırsız demiyorum aynı alan adının iki farklı uzantısının scriptleri sadece o kadar. Hırsız diyebilmemiz için wtoprak'in kodladıgi scriptin birebir yada benzer özellikleriyle kodlanmış olması gerekirdi. Burda sadece aynı isimli iki sitenin aynı isimli scriptleri var ve hepsi de farklı sürümlerde farklı isimlerle piyasaya sürüldü. kelebek.gen.tr için diyebileceğim tek bir şey var economist'in elinde 100 tane jenerik domain var ve eğer isterse o domainlerle bugün geveze.org gibi bir sunucu ortaya çıkarır. Adam yapmıyor çünkü içindeki heves ölmüş, bizimde öyle yapmıyoruz etmiyoruz çünkü bu sanal dünyada karşılaştığımız insanlar ve olaylar içimizde ki irc aşkını öldürüyor. Adam ben ölene kadar kelebek.gen.tr de kapanmaz, domainlerimi de kimse alamaz, satmam diyor. En basiti whois çekip bakabilirsiniz;
islam.com.tr adamda bundan daha üstün domain varmıdır. ?
sohbet derseniz
klavye.com.tr
gezeve.gen.tr
zurna.gen.tr
cezve.net
burc.gen.tr
benim şuan aklıma gelen domainleri, bu kadar yani daha başka laf söylemeye gerek yok bence.
bu arada wtoprak kelebek script adıyla script kodlayan ilk kişidir, yani kelebek script markasını ircye kazandıran kişidir, buna da bir itirazım yok. Bir akımın öncüsü olduğu içinde her zaman gurur duymalıdır kendisiyle.
__________________ 𝔰𝔦𝔫𝔠𝔢 շօօՅ 𝓑𝔂 𝓖𝓪𝓛𝓪𝓽𝓪𝓢𝓪𝓡𝓪𝔂𝓛𝓲 Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
вüℓвüℓℓεя çσк үαη∂ı, güℓℓεя∂ε үαηsıη... |
| |