@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vefalı kardesim cok tesekkur ederim. Abla kardes arasında tartısma da olur kuslukte. Kardesligin ozunde var bu ve evet yine o kısaltman yuzunden kızdım sana
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Her zaman yanımda oldugun, saygını ve sevgini esirgemedigin icin tesekkur ederim. Seni seviyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yegenimin annesi gonlumun kralicesi cok tesekkur ederim. Her yasımda yanımda olman dilegi ile gosterdigin tum dostluk ve destek icin tesekkur ederim. Seni seviyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ankaralı Christian'ım cok tesekkur ederim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. iyi ile kotuyu ayırt edebildigin ve benim kahramanım oldugun icin tesekkur ederim. Canımsın seni seviyorum
--
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] canım benim cok tesekkur ederim. İyi niyetin, destegin ve onyargılarından arınmıs temiz kalbin icin sana minettarım. Seni seviyorum