Konu: İtiraf et
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Haziran 2017, 20:14   #228
Puding
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İtiraf et

zamanında yanlışlıkla yırttığım zabıt defteri geçen yine karşıma çıktı. üstelik 1. asliyeden gelmişlerdi defter başıma bela olacak diye "allahım bu ne ya bunu kim yaptı böyle" diye sesimi yükselttim üstüne bir de kendime saydırdım. ya istifa etmeliyim ya o defteri ortadan kaldırmalıyım. ayrıca bkz. oyunculuk yeteneğim ektedir.

her iddaa oynayışımda kazandığım için adliyenin önündeki gevrek satan abi bile senle bi kupon yapalım diyip duruyor. ama kendime nazar değdirdim. herkes kaybetmeye başladı sfkhdfk.

geçenlerde(geçenlerde dediğim 10 gün oluyor) bürodayız elektrikler kesildi ve yaklaşık 5-6 dakika sonra jeneratör çalışmaya başladı. daha önce hiç jeneratör görmediğim için ani bir ses ve sarsıntıyla (bide izmirde dakka başı deprem oluyo şu sıralar) deprem oluyor sandım. iş arkadaşlarım da sürekli benimle uğraştıkları için "allaah sallanıyoruz" gibi bağrışlar yükseldi korkuyla ne yaptığımı hatırlamıyorum en son telefonla sigaramı alıp bürodan koşarak çıktım. geri döndüğümde gülüyodu gerizekalılar. deprem olmadığını da koskoca adliyede tek benim koştuğumu ve karşımda amirimi bana bakarken görünce anladım. depremden çayını kurtaran amcaya döndüğümü de epey sonra farkettim. jetonum 8 köşeli.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan