Cevap: WP CHAT Teması Çıktı (Responvise)
Kusura baktım haberin olsun. Yazdığınız da hiç bir samimiyet göremedim. Yada bilmediğiniz bir konuda istemeden yanlış bilgi verdiniz. Tabii ki söylediğiniz sitelerde çok daha fazla özelliklere sahip web tasarımları bulmanız bunları 50, 60, 90, dolar gibi rakamlara almanız mümkün. Bu alıcının tercihi ile alakalı bir durum. O tip siteler günde örneğin 100 tema satıyor ise ben günde belki bir tema satıyorum. Hali ile bizde size göre tema fiyatların çok komik olması normal. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yukarıdaki resimler örnek gösterdiğiniz sitelerden bir tanesi. Sizin mantığınıza göre bizim kurulum için ayrı ücret, destek için ayrı ücret talep etmemiz gerekiyor. Resim deki Temanın satış fiyatı 326 TL iken kurulum destek vs eklediğinizde aynı tema fiyatı 1123 TL oluyor. Bunu özel lisans almak istediğinizde 15.771 TL ödemeniz gerekiyor. Biz özel bir tema sparişi için gelen müşterimize 800 TL - 1000 TL gibi fiyat söylüyoruz.
Gerçekten çok komik rakam.
Alıcı nereden isterse elbette oradan alır. Benim tema satış fiyatım budur.
__________________ wOovv.Com Web Site (Agency) Hosting |