Sevgili @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aslında cevap vermeyecektim ama senin tarzındaki insanlara cevap vererek biraz bilinçlendirmek gerektiği kanısındayım. Şöyle ki son yazdığın post mudur mesaj mıdır her neyse ''Özel psikolog doktoru var'' demişsin. İlk olarak psikologlar doktor değildir onu belirteyim sadece danışmandırlar. Ayrıca Özel demene gerek yok zaten kişiye özel olarak görüşme yaparlar. Anlatım bozukluklarını düzeltelim ki yazımın düzelir belki. Bahse gelirsek benim neyim olduğu ya da olmadığı -ki bunlar fazlasıyla özel konular- seni asla ilgilendirmez. Burada bahsetmediğim bir mevzuyu ''aaa bak ne biliyorum'' edasıyla söylemen de ancak senin yetersiz empatini ve kavrayamayışını gösterir. Umarım bir gün kendini geliştirmek ve karakterinde fazlası ile bulunan hatayı düzeltmek için yardım alırsın. İnsanların rahatsızlıklarıyla dalga geçmek benim hayatta tahammül edemediğim ender şeylerden biridir. Bunu yazmamdaki amaç asla sana cevap vermek değil. Ama insanlık adına yapılmaması gereken hareketleri belki öğrenebilirsin umudu ile tıkırdattık bir şeyler. Sanmıyorum ya işte umut..