07 Mayıs 2017, 16:00
|
#248 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Forumun İkilisi
2010-2011 sezonunun en sükseli konusunun son hali yürekleri burktu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sanırım şimdi ikililer o kadar net değil ya da o kadar üye kalmadı bölemiyoruz. Göze çarpanları yazayım.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Tabii ölüm grupları da var Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şampiyonlar ligi A grubu.
Ben - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şampiyonlar ligi B grubu.
Ben - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şampiyonlar ligi C grubu. Ahaha. Düşünün 2 kişiyiz güya.
(Üşenmeden yazacak kadar ne yaşadım acaba?)
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |