Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Mayıs 2017, 18:22   #147
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IRCForumlari.NET - EN'ler.

En tatlı belanız: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] siz olabilir misiniz bu? Bela olarak çok nitelendirmeyelim tabii biz onu.
Forumdaki aşkınız: Ne münasebet.
En kankanız olan kullanıcı: Sana puanım 9 kankam diyen Fuat aklıma geliyor bu kelimeyi görünce ama elbette sevdiğimiz insanlar var. Sevgililerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] & @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zaten paket halindeler, üstüne bir de @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eklendi, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seni de unutamam bak ahah. Taze damat @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'mız var, olmasa da irtibatımın devam ettiği @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] var, severiz gençler sizleri.
En şıpsevdi kullanıcı: Polemik yaratıp forumu canlandırmak isterdim lakin müsait değilim. Şıp şıp sevip şıpır şıpır göçtüler.
En kibar kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abimi bir kez daha burada anayım, bir de eskilerden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'mız vardı ve eşi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
En online kullanıcı: Hmm, online sürelerine göre @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gözüküyor ama şu aralar çok sık gördüğüm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]-kaç tane s kaç tane y var böyle şaşırdım-
En kültürlü kullanıcı: Özlenenlerden gideyim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
En sabırlı kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
En değerliniz: Bizimkiler.
En paylaşımcı kullanıcı: Yine bu aralar gözüme çarpan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
En ciddi kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seni buraya yazacağım aklına gelmezdi dimi? Evli, mutlu, çocuklu moduna alınca kendini bir ciddiyet çökmüş. (inanırsan)
En sakin kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
En sinirli kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] niyeyse bana sinirli geliyor, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mesela o da sinirli ama bir değişik sinirleniyor, anlamadan sinirleniyor genelde.
Forum genelinde en sevilen kullanıcı: Bence @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] istisnasız sevilir.
En karizmatik/şekil/gösterişli kullanıcı: Şekil, gösteriş kısmı değil de, karizmadan bahsedeceksek @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyorum, istikrar sürsün.
En çok tanışmak istediğiniz kullanıcı: Hiç yok.
En çok konuşan kullanıcı: Ahah, canım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ko bu aralar bu sorunun sanırım tam karşılığı, o hep konuşsun, ben dinlerim, ben anlarım. Bir de aktiflik olarak oyunlarda @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] göze çarpıyor.
En az konuşan kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olabilir, bir de @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu aralar kayıp.
En fanatik kullanıcı: Eskilerden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vardı, fanatikti. Şimdi de @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öyle duruyor.
Konularını en çok beğendiğiniz kullanıcı: Bu aralar yok.
Mesajlarını(Postlarını) en çok beğendiğiniz kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'yu beğeniyorum bu aralar, yani işte oğlan bizim kız bizim hesabı basıyoruz butona, bir şey yazdıklarından değil diyormuşum. Genel olarak düşünürsem @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diye uzar gider.
En mütevazi kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
En kibar/efendi kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olabilir, aslında @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] de inanılmaz kibardır da onu siz delirttiniz.
En marjinal(farklı) kullanıcı: Kesin benimdir bu, koskoca Cumhurbaşkanı bile marjinal diyorsa bir bildiği vardır.
En gerçekçi kullanıcı: Kendimi yazmayı düşünmüyordum ama gerçekçi olmam gerekirse kendimi öyle görüyorum. Aa bir de @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vardı, evet.
En güzel kullanıcı: Gönül kimi severse güzel odur, politik cevabımı yapıştırdım.
En yakışıklı kullanıcı: Gönül kimi severse yakışıklı odur, den den.
En iyi avatarı olan kullanıcı: Dikkat etmedim.
En iyi imzası olan kullanıcı: Kendi imzam çünkü diğerlerine dikkat etmiyorum.
En iyi nick: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
En iyi admin: Yani bu yönetici kısmını mevcutlardan seçiyorsak sorularımıza hemen cevap verdiği için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
En iyi süpermoderatör: Turunculardan da @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyeyim o zaman.
En iyi moderatör: Yeşillerden de @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet Mobil Chat