Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mayıs 2017, 16:06   #13
yuvarlananpanda
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF Cok Bilmis 2017 >> Gunes <<

Set Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Pandacik burdaymış @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bende sorayım , pandalar ile aranda ne tür bir bağ var ve neden milletin üstüne yuvarlaniyorsun bu cevapları istiyorum!!!

Hahahah @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hoş geldin sen de ;d Sorun için tişikkirlir. Çok ince bir noktaya değinmişsiinn ))

Ya bunu Melodram da sordu. Dediğim gibi onlar da böyle doğallar, oldukları gibiler. Yani kendi hallerinde olmaları bile onları sevimli kılıyor. Çok sevimliler. Sevimli oldukları ve çok ponçik oldukları için seviyorum onları. Ben öyle miyim bilemem tabi ama onların tavırları ve davranışlarıyla özdeştiriyorum kendimi. O videolarda gördükleriniz varya, işte tam da onlar gibi davranıyorum. Onları gördükçe, hah ben de böyleyim işte diyorum. Hatta gugıl'a ilgi arsızı panda yazın o çıkan benim. Sevdiğim insanlara karşı o videodaki gibiyim. Beni iteledikçe onlar paçalarına yapışıyorum. D Soyle'nin radyo ekibindekiler de beni öyle görmüş olmalılar ki o videoda etiketlemişler. dslkfllgksdl Milletin üstüne yuvarlanma sebebime gelirsek, bazılarına sempatimden bazılarına sinirlenmemden. Ancak böyle kendimi ifade ediyorum askdldgkds

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver