30 Nisan 2017, 00:38
|
#2110 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Genel Sohbet
| juju Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aşkımsu, sanırım bu forumda bana karşı birileri var. Senin yazdığını görüp bakmasam görmeyeceğim. Yönetim ne oluyor? Haha.
Ya ben böyle filmlerden çok etkileniyorum. Psikolojik, gerilim, korku falan. Malum kafa gidiyor bazen. Konusu aşırı hoşuma gitti aslında ama izlemeye tırstım. Dedim jüjü yapma bunu kendine. Ve izlemedim. Bilimkurguyla gelin bana. Güzel bir şey olsa da izlesek. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Aynen ya deliriyorum, bir seni bir Enco'yu etiketleyemiyorum yer yer, belki de sorun bendedir... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. O kadar etkileyecek bir film değil ya da beni etkilemedi bilemiyorum ama bir öneri almıştım, o filmi izle kendine gelemezsin diye, yazın bir ara izleyelim. Birlikte delirelim bence, seni yalnız bırakmamış olurum hem. Sonra gider dürüm yeriz ahah.
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |