27 Nisan 2017, 18:47
|
#10 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Painfully'i Nasıl Bilirsiniz ?
Pain pain pain! Böyle pain pain yazınca sempatik geliyor da kelime anlamına ve nickin anlamını düşününce tabii iş değişiyor ama elbette ben Painito falan diyerek tatlılaştırayım. Bence buradaki çoğu kişiden daha önce tanışmışızdır biz, tanışma hikayemiz farklı olsa da bayağı gençtik. Düşünün ki benim beyazlarım çıkmamıştı ahah. Kendisi hala genç o ayrı tabii, bu durum beni üzüyor. Ben neden yaşlandım? Hemen açıkla bunu bana. İki insan arasındaki her sorunun sadece o iki insan arasında çözülmesi gerektiğinin en büyük örneğiyiz biz. Belki her gün, her dakika konuşmuyoruz ama o anlaşmayı sağladığımız andan itibaren belli aralıklarla özlem duyup konuştuğumuz doğrudur, bence çok tatlı! Painitoyla 2. baharımızı yaşarken aslında onu bütün şeffaflığıyla tanıdığımı düşünüyorum. Edebiyat parçalıyor gibi olmayayım ama gerçekten bir serçe yüreği var onun, bu nicki seçmesinin bir sebebi var ama bunları örtmek konusunda da bir o kadar yeteneklidir. Sabaha kadar konuşup hunharca eğlenebilirsiniz onunla. Sizi dinler, kendi de anlatır ama tabii benim gibi şanslıysanız durum böyle olur. Şu an gün sayıyor ve yüreği kıpır kıpır bir kız o. Mutlu olması, o heyecanı beni de sevindiriyor. İyi ki biz seninle birbirimizi anlamak için bir adım atmışız ve ben gerçek seni tanımışım. Ahah yalnız nasıl ciddi ve duygusal gidiyorum, böyle yazdım tabii bir sebebi var. Gelirken yanında 1.85 boylarında bir hediye ile gelir belki diye ahah. Sırf ondan diyormuşum. Aslında daha çok anlatabilirdim ama zaten bunları birbirimize anlattık, o yüzden gerek duymadım. Seni mutlu görmek istiyorum! O kadar. Anladın dimi? Öpüyorum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |