27 Nisan 2017, 10:49
|
#7 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: IF Cok Bilmis 2017 >> Gunes <<
N Konuya girer girmez kafamda Desiigner - Panda çalmaya başladı ahah. Ne soracağımı bilemedim, ne zamandır sormuyorum böyle şeyler. Dur konsantre olayım... Oldum.~Garantici biriyim demişsin o garanticilik bende de mevcut ama sence hayallere giden yolda bazen risk almak gerekmez mi? Sürekli garanti olanı düşünmek insanı hayallerinden uzaklaştırır mı yoksa yolunu mu uzatır?
~Hep benimle olsun dediğin ve okuduğun her şeyden ayrı tuttuğun bir kitap var mı?
~Bugüne kadar aldığın kararlarda seni daha çok hayal kırıklığına uğratan kalbin miydi mantığın mı?
~Neden panda? (Çünkü o panda deme ama ahah anlat bize pandaları)
~Şiir ya da herhangi bir şey yazarken beslendiğin duygu nedir? Aşk mı, nefret mi, özlem mi? Yoksa daha somut şeyler mi?
~Birkaç günlük mükemmel sohbetimizden sonra yokluğum seni üzdü mü? (HAYIR ne münasebet der gibi gibi ahah )
~Neden bana gelip yayınım var dinle demiyorsun? Kırılayım mı? :ı
~Yayınını dinlesem bana çalacağın ilk şarkı ne olurdu?
~İlk şarkı kesmeyince birkaç tane daha çalayım ben bu kızı çok sevdim diyecek olsan hangi şarkıları çalardın? (Bir yerli bir yabancı olsun)
~Ozan Güven gibi bunlar ne saçma salak sorular diye bağırdın mı şu an hı? Ahah aklımda direkt o canlanıyor sorulara maruz kalınca.
Ve son olarak öptüm bye, makalelere devam. *-*
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |