Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Nisan 2017, 16:30   #9159
Erva
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İçini dök!

Cappy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Geçmişime iyi ki geçmiş diyorum.Egoist,kibirli insanların hayatımda olmaması çok iyi bişe bence.Karışan yok,gelme-gitme diyen yok,kıskanan yok,ben şöyleyim ben böyleyim diyen yok,karşısındaki dinlemeyip hiçe sayıp sadece kendi düşüncelerini doğru kabul eden yok...Kafam rahat en azından.Hiç kimsenin kıskançlığını,takıntılarını çekemem.Herkes kendi için yaşıyorsa ben neden yaşamayacağım ki ?Ha seviyor muyum?Evet seviyorum.Ama yapacak bişe yok.Napalım kader kısmet der devam ederim.Şu an benim için tek önemli şey,okulu bitirmem ve artık kendi alanımdaki işim ile ilgilenmem.Önemli olan kişiler de ailem bir de @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ha bi de ''O'' .O'nu da unutmamam lazım.Gerisinin önemi yok.Ben tekim, hiç kimse olmasa da etrafımda her zaman güçlüyüm,böyle olmaya da devam edeceğim eminim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İnsanın kalbinden geçenler bazen dile ya da kaleme dökülemiyor çünkü bazı hisler vardır ki tarifi mümkün değildir
İçindeki o duygu karmaşasını dile getirmek çok zordur. Bir kelime birden fazla şeyi anlatır seninde ifade etmeye çalıştıkların gibi..şu hayatta önemli olan bir şey vardır ki 'yaşadıklarından Ve tercihlerinden' pişmanlık duymamak..
Bunu başarırsan mutluluğa hala yakınsındır başaramaz isen kalbe ağırlık taşırsın..
Seni sevmeyeni sevme, sana değer vermeyene paha biçme,senin üzüntünü görmezden gelene üzülme..
Kağıdı kalemi alan duyduğu iki satır süslü cümleyi dile döküp göz boyamaya çalışan kendini olduğundan farklı göstermeye çalışanlara inanma dikkat et..
Çünkü devir artık insanların duygularını hiçe sayıp onları süslü cümleleri ile kandıranların devri olmuş.
Velhasıl kelam mühim olan seni sen olduğun için sevenlerle yürü ömrünün bu geri kalan yarısını..
Seviliyorsun küçüğüm :*

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver