Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Nisan 2017, 01:49   #2084
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

juju Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ya @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben pek futbol sevmem biliyorsun. Ama bugün çok keyif aldım cidden. Gerçi yenildik. Bir Beşiktaşlı olarak hüsranlardayım ama olsun güzel maçtı. Veee tabi ki fabri'nin yakışıklılığı. Cidden çok tatlı. Hele attığın fotoda o kuul hali <3 ben.

Yani ben Galatasaraylı olarak izledim ama nötr izledim, böyle takımları Avrupa arenasında ekstra desteklemeli milliyetçilik akımı bana saçma geliyor.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kazanıyorsa kazansın işte ne güzel ama kaybedince de bir şey hissedemiyorum ama acınızı, üzüntünüzü paylaşıyorum. Az değil 120 dakika + penaltılar derken bayağı izledik bugün. Bir değişiklik oldu. Fabri'nin etkisi büyük tabii.
(bu ifade çok komikmiş)

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver