Cevap: Dogum Gunun Kutlu Olsun '' Cappy ''
Kelimelere sığdıramayacağım kadar benim için değerli benim için özel ve en sevilesi dost,dosttan öte kardeş. Varlığı ile hayatıma huzur katan hem dert ortağım hem neşe kaynağımsın. Hayatın en bezgin zamanlarında birlikte saçmaladığım birlikte güldüğüm ve bazende hayatın adaletsizliğine birlikte sinirlenip birlikte üzüldüğüm.. az zamanda birbirimize bir çok şey katabilmek muazzam bir mutluluk.. Hayatımda ki bir çok 'iyi ki' kelimesini anlamısın sen.. iyiki tanımışım,iyi ki hayatıma girmişsin,iyi ki dostumsun, iyi ki varsın ve hep iyi kiiii ... Bunca güzelliğe sebep oldun işte sen ❤️️ Şimdi bugün bir yıl daha geri de kaldı hayatında iyisi ve kötüsüyle. Ve Yeni bir yılı daha ekledin kendine tatlısıyla mutluluğuyla.. Yeni yaşın tüm güzellikleri,mutlulukları,Sevinçleri,huzuru ve sağlığı beraberinde getirsin inşallah en güzel günler hep seninle olsun gönlünden geçen her ne varsa hayatında olsun 'iyi ki doğdun' benim canımın içi güzel dostum nice mutlu yıllara :*
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|