Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Nisan 2017, 10:10   #2
CoCoRiCo
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: T:block hakkında

BlackForce Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hayırlı geceler arkadaşlar. Bağzen kanalda birden farklı nickler tarafından flood şeklinde bir saldırı gerçekleşiyor.

Ben otomatik t:block'a almayı denedim fakat başarılı olamadım.

Rica ettiğim şey; birden farklı nick tarafından bir saldırı gerçekleştiğinde otomatik olarak kelimeyi t:block'a alması. Bir kaç tane örneği var ama stabil değil.
Elinden gelen arkadaşlar yardımcı olabilirse minnettar olurum.

Şöyle bir addon var mesela ;

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#: mul $chan $nick $1- alias -l mul { ;<#chan> <nick> <text> hinc -mu10 $+(f:,$1) $md5($3-) | hadd -mu10 $+(n:,$1) $2 $1 if $hget($+(f:,$1),1).data >= 2 && $hget($+(n:,$1),0).item { var %i $v1 | while (%i) { var %b´ $addtok(%b´,$hget($+(n:,$1),%i).item,32) | dec %i } var %r´ /((\w+\s|\w+){ $+ $modespl $+ })/g,%b~ $regsubex(%b´,%r`,&\1)),%i 1,%c´ $1 while %i <= $token(%b~,0,38) { mode $1 $+(+,$str(b,$token($token(%b~,%i,38),0,32))) $regsubex($token(%b~,%i,38),/(\S+)/g,$address(\t,2)) tokenize 32 $token(%b~,%i,38) kick $chan $* Stop $iif($token(%b~,0,32) > 1,Mass Repeat,Repeat) inc %i } } }

Bunu kullarak t:block yapabilir miyiz?

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#: mul $chan $nick $1- alias -l mul { ;<#chan> <nick> <text> hinc -mu10 $+(f:,$1) $+($md5($3-),:,$encode($3-,m)) | hadd -mu10 $+(n:,$1) $2 $1 if $hget($+(f:,$1),1).data >= 2 && $hget($+(n:,$1),0).item { var %i $v1 | while (%i) { var %b´ $addtok(%b´,$hget($+(n:,$1),%i).item,32) | dec %i } var %r´ /((\w+\s|\w+){ $+ $modespl $+ })/g,%b~ $regsubex(%b´,%r`,&\1)),%i 1,%c´ $1 while %i <= $token(%b~,0,38) { mode $1 $+(+,$str(b,$token($token(%b~,%i,38),0,32))) $regsubex($token(%b~,%i,38),/(\S+)/g,$address(\t,2)) mode $1 +b $+(~T:block:,$regsubex($decode($gettok($hget($+(f:,$chan),1).item,2,$asc(:)),m),/(^|\s|$)/gi,*)) tokenize 32 $token(%b~,%i,38) kick $chan $* Stop $iif($token(%b~,0,32) > 1,Mass Repeat,Repeat) inc %i } } }

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan