14 Nisan 2017, 22:51
|
#2063 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Genel Sohbet
| juju Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Yaa @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sana cevap vermek için resmen başlık aradım. Bu flood olayı beni germeye başladı.. haha. Ya dürüm dedik mi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'a sormamız lazım biliyorsun kendisi profesyonel dürüm yiyicisi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Gidelim 2 dürüm gömelim. İkiden aşağı olmaz. Sonra biz üstüne melö ile künefe yeriz. Zaten çok duygusalım bugün beni bunlar paklar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Ne teşekkür edebiliyorum mesajlara ne etiket yapabiliyorum, şu konuya bir yönetim el atsın mağduruz.
Jujuko derhal duygusallığının sebeplerini dök ve yok edelim, cidden şaşırtıcı bu durum. Durum derken aklım dürüme gitti, yalnız 2 dürüm + künefe de zor be aşkımsu. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Şimdi beni de bir duygusallık alacak, hemen Krispi yiyeyim. Onu yerken gülesim geliyor nedense.
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |