Cevap: İçini dök!
Ben Mavi'yi çok severim. Gökyüzünü görüyor musun üzerine kapaklanmış bir kara bulut var. Pür-i pak kalmıyor benim görmek istediğim gibi..
Sadece yarım kalan bir mavilik var nihayetinde.. Maviliğimi istila ettiği için küsmüyorum bulutlara..
Karanlık, suyun maviliğinin üzerine kocaman bir gölge olarak çöktüğünden grileşmiyor maviye olan sevgim..
Mavi'nin üzerine çöken o ıssızlığın, dramı anlamakta bizim elimizde.. Bir sonraki sabah tekrar o dupduru gökyüzü ve suyu düşleyerek güne uyanmak var..
Ortadaki ambiyansa aldanarak, anlamsızlık yüklemiyorum, gözümde bu maviliği yok etmiyorum. Ya da taş atmıyorum o maviliğe..
Ya da içsel huzurumun kaynağı olan manzarayı yıktığı için ben de yok etmiyorum bulutları gözümde..
Belki bu açıklama insanlara olan hoşnutsuzluğunuzu perçinleyecek belki de, sevgisizliğin ve umutsuzluğun hakkindaki yanılgınızı törpüleyecek.. Ya da hayatın gerçeklerini kendine anlatamayacak ve anlayamayacak kadar cesaretsizlik ve korkaklığını yüzüne vuracaktır bir insanın. Tabii ki içten içe tasdik edilmiş hayat ve insanlara olan bakış açılarını değiştirmeyecektir.
Bir manzara bile birçok şey anlatırken, neyi çok bilmişlik yapıp da geçici duygularla her şeyi yıkabiliyorsunuz? Gerçekleri görmüyor, aramıyorsunuz.. İnsanlara yaşattığınız kırgınlıklarla haklı, anlamsızlıklarla bencilsiniz. Açık ve net.
Mavi'yi sevin ve sevgiyle kalın.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |