@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], akilci ve tarafsiz yorumlari onu bircok kullanicidan farkli kilan en onemli ozelligi bence. gerek uslubu, gerekse akici girdileriyle okumaktan keyif aldigim degerli insan.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], en en en sevdigim kullanici oldugunu biliyor muydunuz? bilmiyordunuz, ama o biliyor. sohbetlerimiz eskisi kadar sık olmasa da her zaman keyifli ve kahkaha dolu. burada taniyabileceginiz harika insanlardan ve sefa'yi size ozetlemem gerekirse tek kelimeyle: ADAM!
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tanimiyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], forumu eskisi kadar aktif kullanmayanlardan.
@
@
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], ya bakin; kelimelerle falan anlatamazsiniz. niye? cunku bu gunler surebilir. denedim mesela ben bunu, her seferinde birbirinden farkli ve hepsi birbirinden guzel seyler cikiyor ahahah. bazi insanlar vardir hayatinizda, anlatamazsiniz ama bilirsiniz sizin icin cok onemlidir, hayatiniza renk katar, iste cansu onlardan. hic suphesiz burada tanimaktan keyif duydugum, kelimelere sigmayacak guzellikte birisi o.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], en hayvansever uyemiz. cok fazla diyalogumuz olmadi kendisiyle ama ben hayvanlari seven bir insanin kotu kalpli olamayacagina inananlardanim. o yuzden tertemiz yurege bir sahip bence. buralara daha sık ugrarsa sevinecegiz.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], forumda kendisini en cok ozlettiren uye kim diye sorsalar hic dusunmem, direkt melis derim herhalde. neseli, civil civil ve tabii narço-melo ikilisinin vazgecilmezi efenim kendisi.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tanimiyorum.