@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yok canim o kadar da degil, herhangi bir fikri savundugu icin hicbir arkadasimla iletisimi koparmayi dusunmedim. su olabilir, ortak bir goruste bulusamiyorsak o konu hakkinda diyaloga girmemeyi tercih ederim, o kadar da olsun artik. diger turlusu bize yakisir mi? tabii ki hayir. hayir, simdi bir sekilde cumle sonlarina "hayir"i ilistiriyorum, siyasi propaganda yaptigim gerekcesiyle ucuruyorlarmis beni?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yalniz neden bu kadar uzattiysam, hala da devam ediyorum. bitireyim mi artik? ha*** ıosdfjkjgdfg
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tum kazandigim parayi seninle iletisim masraflarim icin harcayinca, e haliyle isten eve yuruyerek gitmek zorunda kaliyorum, yalniz dev guldum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ayrica bu vesileyle yalnizlik vurgusunu bir kez daha yineliyoruz, yineliyoruz ama dikkat nedense hep baska taraflarda ahahah. bu arada jujuko da ankara bebesi sanirim, yanlis anlamadim di mi? eh, bir uclu zirve fena olmaz kizlar. *-* bekarligimiza, sagligimiza ve guzelligimize!