05 Nisan 2017, 17:33
|
#9 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: IF Cok Bilmis 2017 >> Burce <<
| PySSyCaT Nickli Üyeden Alıntı
|
Bu sozune bayiLdim Canim Benim..:-)
Kendini boyLe anLattigin icin Tşk ederim sana guzeL yurekLim.. | Rica ederim sevgi kuşum.sana hep açığım
| Rüzgar Nickli Üyeden Alıntı
|
Hayatin neresindesin? Olduğun yerden memnun musun? Değil isen neden?
* Gece gece, soru sormak için geldim. Bu soruyu nereden buldum ya hu? bilemedim.
Velhasıl: çok bilme güzel bil.
| Hayatın kıyısındayım, sevdiklerim karşı kıyıda. Olduğum yerden bazen memnun
bazen değilim... Nedeni; sevdiklerimin yanımda olmaması ve mesafeler. bazen istemsiz çirkinde
bilebiliyorum ama senin hatırına bunu esgeçebilirim Eski arkadaşlıkları unutmamalı diyerek Tarkan'dan "unutmamalı" temalı şarkı eşliğinde sorularını cevaplayaym.. Yönetim şekli, yönetim kadrosu değişti ve foruma olan ilginin azaldığını gördüm. en azından eski isimleri nerdeyse hiç göremiyorum.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]er, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ia, Ashriel, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Envy, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bunlarn hepsini çok seviyor ve çok iyi anlaşıyorum ama hiçbiri şuan yoklar. komik anlar elbette olmuştur ama hatırlamıyorum çok hızlı geçiyor zaman ... son olarak öptüm*
__________________ kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi. |
| |