Cevap: ~ Bir avuç yaLnızLık içine Bulaşmış Siyah Kırmızıya Hasret Aşk ~
Gizemli Beyefendi Bay X ...
Tek kelime ile 'Mutlumusun' diye sordu.. Bilmem diyerek cevapladım..
Yüzünü güldürebilecek cümlelerim Yok ama mutluluk senin elinde şuan şu dakka istesen başarırsın dedi..
Hiç bir şey başarmak istemiyorum ya da Ne bileyim artık bunun için uğraşmak istemiyorum dedim..
Neden peki? Neden bunu kendine yapıyorsun Ve herşeyin farkında olduğun halde dedi..
Bilmem sence diyerek cevapladım Ve Sonra;
Sen mi bu sorunun cevabını bilmiyorsun lütfen kelimelerle oynamayalım kendin itiraf kendine dedi..
Gerçekten duymak istiyor musun dedim..
Evet...Cevabını ikimizde biliyoruz ama sen yine de bunu kendine sesli bir şekilde söyle dedi..
Peki o halde dinle ' Kendimi cezalandırıyorum ' dedim..
Gülümsedi.. ve ekledi: Neden peki kendine neden bunu yapıyorsun...Neden mutluluğuna engel oluyorsun kendini yıpratıyorsun? Oysa kalbin öyle güzel ki gözlerin gibi neden birini sevmesin neden biri için atıp coşkuyla heyecanlanmasın dedi ?
Sevmediğimi nerden biliyorsun ki.. sorun sadece sevmek mi yani gerçekten dedim?
Herşeyin başıdır sevgi küçük hanım.. sevgini büyüttükçe mutluluğun dolup taşar..
Bazen zaman aşkın yanılgısıdır.. Belki doğru kişi değildir kalbindeki bunu sordun mu hiç kendine dedi..
Bu soruyu kendime soramam.. yanlışta olsa sevgi değilmiydi önemli olan dedim..
Sevgi doğru kişide önemlidir büyüdükçe adı aşk olur dedi..
Hadi ama küçük hanım kendini cezalandırmakta iyi olduğun kadar anlamamazlıktan gelmektede bir hayli yeteneklisin
Sus geceye Noktayı koyalım öyleyse..
Senin iç güzelliğini bilipte susuyor ise gitmiştir..
Ama konuşursa hala bir Ümit vardır o halde sevmekten usanma küçük hanım şikayetçide olma...
Zamanın derinliğine kapat Ve sessizce bekle ...
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|