Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Mart 2017, 01:06   #5
juju
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Melodram 'ı Nasıl Bilirsiniz ?

Ya melö haha sana yazayım diye başladım. Yazdım yazdım sonra bir şeylere bastım sanırım hepsi silindi. Resmen beceriksizlikte had safhadayım. Neyse. Şimdi herkes sussun o'nu anlatacağım. Ayy benim muhteşem arkadaşım, mükemmelim, nadidem, aşkımsuyum. (Aşkımsuyum ne ya haha?) İlk karşılaştığımızda beni pek sevmedi aslında. Ama sonra bir sevdi pir sevdi. Arada başını da ağrıtmış olabilirim. Şuan forumda hiçbir başlıkta olmadığım kadar ciddi bir şey diyeceğim. Toplanınnn... Gerçekten harika bir insan. Hani siz muhteşem değilsiniz diye demiyorum ama gerçekten muhteşem ya. Akıllı, zeki, komik, kültürlü, konuşmasını biliyor, eğlenmeyi biliyor, hepsini geçin sanal alemi dibine kadar eğlenceli ve güzel kullanıyor. Arada haddimizi bildirmeye kalkmadılar hattimizi bildirmeye kalktılar amaaa.. öyle bir kavram olmadığından şey edemedik. Neyse. Gene bir sürü şey yazdım. Ama şu kız haketmiyor mu elbette hakkediyor. Çok uzatmadan konuyu muhteşem bildiğimi belirterek meşazıma son veriyorum. Kalp. Kalp. Kalp.
Edit: Ya yazarken bir şeyler yaptım ama heyecandan sanırım haha. Düzeltene kadar canım çıktı. Bu ne be. Neyse . Kalp

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver