Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Mart 2017, 02:48   #5
Erva
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ~ Bir avuç yaLnızLık içine Bulaşmış Siyah Kırmızıya Hasret Aşk ~

Bugün hiç tanımadığım biriyle sohbet ettik..
Biraz o anlattı biraz ben anlattım.. Derinden bir iç çekti. 'Üzüldüm' dedi
Sonra ekledi... Bu hayatta en çok iyiler kaybeder,hep yürekten en çok sevenler yaralanır...
Herkes hayat çok uzun der, zamana bırak der ama hayat öyle herkesin dediği kadar uzun değildir...
Hayat kelime olarak uzundur ucu bucağı yoktur.. hayat sonsuzluktur ama biz insanlar için herşeyi sığdırabilecek kadar değildir dedi.. şu kısacak ömründe gözleri gülen bir kadının hüznüne şahitlik etmek çok acı dedi... ve ekledi: sen güzel kadın evet sen.. At yüreğine ağır gelen herşeyi çünkü sen değmeyecek insanlar için çok yıpratmışsın yüreğini...
Sen kadın sen nasılda sevdin öyle gideni dedi... Bahanelere sığdırmış seni ve sana ait olan herşeyi.. Farkındasında ama inanmak istemiyorsun. Kaldır başını,kaldırda bir bak sen nerede ne konuşuyorsun o nerede ne konuşuyor..
Dilinden düşürmediğin adamın dilinde,yüreğindemisin dedi..
Sustum hiç bir şey diyemedim. Belki belki de sen haklısın ama dedim ve yine sustum..
Aması Yok bu işin hayat öyle kısa ki yarın sağ çıkabilecek misin bilinmezken bir bilinmezlikte kendini yıpratma..
Dile kolay kalbe zordur bazen söylenenler ama sen kalbine söz geçirmek ile yükümlüsün mutlu olmak için dedi...
Bir damla aktı gözlerimden dudak kıvrımlarımdan aşağı akıp gitti..
Haklısınız dedim...
Ağla tutma kendini aksın gitsin gözlerinden akan yaşlar gibi dedi..
Yarına senin gözlerinin güldüğünü görmek dileğiyle güzel kadın dedi ve Gitti...
Siyahıma bir damla beyaz kattı.. Adı yarına 'umut etmekti'

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver