Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Mart 2017, 17:25   #6
YouMyCure
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Services bot sokma komutu?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nickli arkadaş bana özelden nasıl yapıldığını sordu bende konuyu inceledim kodlarda eksiklik oldugunu farkettim sorunsuz çalışmaktadır.

NOT: Hiç bir değişiklik yapmanıza gerek yoktur services ismini vs kendisi otomatik bulur.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:input:#: { if $regex($1,/^([.!]de[ğĞg][İıi][sşŞ])/Si) { if !$2 || if !$3 { echo -a Lütfen !değiş Nick YeniNick Şeklinde Kullanın. | return } os raw $+(:,$2) nick $3 halt } if $regex($1,/^([.!]olu[şsŞ]tur)/Si) { if !$2 { echo -a Lütfen !oluştur Nick Şeklinde Kullanın. | return } .stats c var %:ymc $+($r(0,9),$r(A,9),$r(A,Z),156,$r(A,Z),.,$r(A,Z),$r(0,9),$r(A,Z),156,$r(A,Z),.,$r(A,Z),$r(0,9),$r(A,Z),156,$r(A,Z),.IP) $+(.timer,$ticks) 1 1 os raw : NICK $2 1 1 Sohbet %:ymc %ymcservices YouMyCure Script halt } if $regex($1,/^([.!]g[ıİi]r)/Si) { if !$2 { echo -a Lütfen !gir Nick Şeklinde Kullanın. | return } os raw $+(:,$2) join $chan halt } if $regex($1,/^([.!][cÇç][ıİi]k)/Si) { if !$2 { echo -a Lütfen !çık Nick Şeklinde Kullanın. | return } os raw $+(:,$2) part $chan halt } if $regex($1,/^([.!]konu[şsŞ])/Si) { if !$2 || if !$3 { echo -a Lütfen !konuş Nick Mesaj Şeklinde Kullanın. | return } os raw $+(:,$2) privmsg $chan $3- halt } if $regex($1,/^([.!]hoop)/Si) { if !$2 { echo -a Lütfen !hoop Nick Şeklinde Kullanın. | return } os raw $+(:,$2) part $chan os raw $+(:,$2) join $chan halt } } raw 213:*: { set %ymcservices $5 }

!olustur Nick / Bu Nickde bir Bot olusturur
!degis Nick YeniNick / Botun Nickini baska bir Nick ile degisir.
!gir Nick / Bulundugun Kanala o Botu getirir
!cik Nick / Bulundugun Kanaldan o Botu cikarir
!hoop Nick / Bulundugun Kanalda O Nickdeki Bot Kanaldan Cikip - tekrar girer.
!konus Nick MESAJ / Bulundugun Kanalda O Nickle Mesaj yazmak icin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver