Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Mart 2017, 03:44   #1
Mecnun
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Basit !zar oyunu

Merhabalar, öncelikle kodu tamamen sıfırdan yazdım diyemem ancak bu saatte çevirisini ve bir kaç eklemele yaptım. Forumda benzer bir kod bulunmadığı/bulamadığım için paylaşıyorum.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:TEXT:!*:#: { var %x = $1 | goto %x :!basla .timer 1 1 mode $chan +m .timer 1 2 mode $chan +v $nick .timer 1 4 msg $chan $nick $+ . Oyunu sadece hayatını kazanmak için oyna. .timer 1 5 msg $chan !zar yazarak zarı sallayabilirsin.. halt :!zar .timer 1 1 $chan Attığın zarı tarif et $nick $+ ... var %dice = $rand(1,6) .timer 1 3 msg $chan 2Senin sayın %dice $+ ... if (%dice == 6) { .timer 1 4 msg $chan Kazandın! Tebrikler $nick $+ ! .timer 1 5 msg $chan 4Hediyen: 2 $read(hediye.txt) .timer 1 6 mode $chan -v $nick .timer 1 7 mode $chan -m } elseif (%dice != 6) { .timer 1 4 msg $chan Üzgünüm $nick $+ , kazanamadın. Tekrar dene! .timer 1 5 msg $chan Bu şansızlıkla ancak $read(dalga.txt) halt } :!bitir .timer 1 1 mode $chan -m .timer 1 2 mode $chan -v $nick .timer 1 4 msg $chan Teşekkürler, tekrar oynamak için !zar yazınız. halt :%x msg $chan $1 Bir komut olarak tanınmıyor. }

[02:37:54] <Luke> !basla
[02:37:59] <hea> Hey Luke. Zar'ı hayatını kazanmak için oyna.
[02:37:59] <hea> !zar yazarak zarı sallayabilirsin..

[02:38:34] <Luke> !zar
[02:38:37] <hea> Senin sayın 1...
[02:38:38] <hea> Üzgünüm Luke, kazanamadın. Tekrar dene!
[02:38:39] <hea> Bu şansızlıkla ancak b*k çukuruna düşersin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[02:40:37] <hea> Senin sayın 6...
[02:40:38] <hea> Kazandın! Tebrikler Luke!
[02:40:38] <hea> Hediyen: Issız bir adaya bilet! Hemde Luke ile gideceksin. Elbette bayansan:p

Kodun işlevi bu şekildedir, $mircdir yani, mirc ana klasörüne hediye.txt ve dalga.txt metin belgeleri olusturarak alt alta hediyeleri ve dalgaları sıralayın. Tekrardan iyi eğlenceler.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver