|
Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
''yalnız''
şimdi bu kelimenin altını, üstünü, sağını, solunu pek güzel doldurabilirdim ama doldurmuyorum; çünkü yalnızlık başlı başına bir doluluktur. boş gibi dursa da. Çok dramatik oldu değil mi? Olmasın olmasın, yalnız kelimesi aslında güzel bir şey sebebiyle beni anlatmış oldu, hatta beni olduğu kadar sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'i de anlatıyor, kaçma gel buraya, gel kabullen. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu hissi bize çok güzel bir an'la yaşatan, sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ya da teşekkürü bir borç biliriz. (siz beni anladınız, zaten mühim olan sizin beni anlamanızdı, beyaz atlı ve atsız prensler! Şehzade annesiyim yine bir gece Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) |
pekala, iste buradayim ve pekala, kabulleniyorum. ne yapalim, kaderin sillesi diyecegiz artik.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sahiden dolu bir kelime galiba "yalniz." benim icin yasam enerjisinin diplerde oldugu ve yalnizligimi odamin tavaniyla paylastigim su gunlerde, sevgili dostumuz @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bize oyle bir haber verdi ki, kendimizi istemsizce aci gercegin icinde buldsdjkfjskdf. tabii ki saka, @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'la havalara uctuk! duygulandirdin bizi be ahaha. daha fazla devam edemeyecegim, sanki her an paylayasacakmisim gibi hissediyorum.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bence bu gecenin prensi yalnizca sefa olsun, biz de iste dizi falan... lskdfljsf.