Ahh,o zarif kelimelerini muhatabinin kalbine nakseden @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi yine gulnihal vaziyetlerine mesreb olmus. zevku sefa seline kaptirmissiniz ol garip gonlunuzu ,masallah maasallah.
bu manada yine de derim ki efradinizla latifelerinizi oyle pek zikretmeyiniz,duyan da inanir sahi sanir.
Bir sey daha dikkatimi celbetti ve sual etmekten imtina edemeyecegim simdi efendicazim "netice" kismini surealist bir anlayisla minyatur olarak mi tahayyul edelim? Benim kanatimce figanlarinizi terennum eylemenizdeki asil gaye, biz cins-i latiflere munasip bir dille sual edemediklerinize vesile olup hezeyanlariniza bir son verme arzusudandir.
Lakin figanlarinizi terennum eylemeyin lutfen biz saskin bakilere. kendinizin hattati olup tanzim ediverin. Zira latifeleriniz yureklerimizin bir kus gibi carpmasina vesile olup muhayyilelerimizi harekete gecirebilir ve bu zatialiniz fakirler kendilerini size dogru sol cennetin irmaklari misali cagildarken bulabilirler.
seytan pek tatli kandirir insani bilirsiniz
elmalar pek tatlidir gozler ruhun aynasidir.
Simdi diyecegim odur ki; Kulliyen yalan. farzi meal ben "sapsoseksuelim" meali "zeka fetisi" bunun disinda zeka ile orantili olarak omuz capi, kare koku bileskesi genisligi.Velakin hos bir deklarasyon olmus. itiraf etmeden ve gulmeden gecemedim.