Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Şubat 2017, 22:13   #9070
juju
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İçini dök!

Dear @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], öncelikle güzel görüşlerin çok teşekkür ederim. Seni görünce nerden tanıyorum nerden hatırlıyorum diye düşündüm veee evraka! Günün birinde hangi sunucu olduğunu tam hatırlayamadım bir ablamızla karşılaştım. Kendisi nasıl tabir etsem bilemedim ama genelde hepimizin gördüğü ancak itiraf edemediği tiplerdendi. Genelde sanal alemde sık sık şikayet edilen gereksiz ve yersiz ego sahibi bir ablamızdı. Böyle biraz fazla ciddiye alan, arkasında dayıları olan, astığım astık kestiğim kestik, genelde konuşurken bazı -nedenini asla anlamadığım- harfleri büyük yazan, sen kimsin hattini bil! (haddini olmalı evet.) diyen bir hanım abla. Kendisiyle takışınca daha doğrusu sanırım hiç duymak istemediği ya da duymadığı sözleri söyleyince, bana ''sen ervasın'' dedi. Diyorumki hanım abla yok değilim tanımam etmem. (Belki de aynı nicki kullanan başka bir erva da olabilir. Bilemiyorum. ) İlk duydum yok hayır desem de inandıramadım. Ama sonuçta bana benziyorsa veya ben ona benziyorsam muhteşemlikleri vardır diye düşündüm.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ve bir sunucuya daha giriş yap(a)amak üzere ayrılmış bulundum. Başıma neler açtın görüyor musun?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Şimdi diyeceksin ki bunu neden anlattın inan ben de bilmiyorum. Öyle bir anlatasım geldi. Bu da böyle bir anımdı. Evet.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver