Konu: az yardım
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Şubat 2017, 12:20   #3
Toprak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: az yardım

bLodsouL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
#arkaplan on
on *:text:**:#:{
inc $+(%,$nick,_rvrs)
var %ö = $eval($+(%,$nick,_rvrs),3)
if %ö == 1 { msg $chan [ $nick ] UYARI Lütfen Arka planı renkli yazı kullanmayınız. | msg $nick [ $nick ] UYARI Lütfen Arka planı renkli yazı kullanmayınız. }
if %ö == 2 { mode # +b $nick | msg $nick Uyarımıza rağmen arkaplan'ı renkli yazı yazdığınız için # kanalında susturuldunuz. Yardım için kanal (@)Aop veya (&)Sop ile görüşünüz | unset $+(%,$nick,_rvrs) }
}
#arkaplan end
menu * {
.Cyborg Arkaplan Koruması
..Aç :.enable #arkaplan | echo Cyborg Arkaplan koruması açılmıştır
..Kapat:.disable #arkaplan | echo Cyborg Arkaplan koruması kapatılmıştır
}
bu remote opları sopları nasıl muaf tutarım
adminleri founderleri felan

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
#arkaplan off on *:text:*:#:{ ;- Admin host muaf.. if $regex($site,/(Root|Network|Admin|IRCOP|Services|Server|Global)/Si) { return } ;- Prefix (%,@,&,~,.) muaf ek olarak + eklenebilinir.. if $regex($nick(#,$nick).pnick,/[%@&~.]/) { return } inc $+(%,$nick,_rvrs) var %ö = $eval($+(%,$nick,_rvrs),3) if %ö == 1 { msg $chan [ $nick ] UYARI Lütfen Arka planı renkli yazı kullanmayınız. | msg $nick [ $nick ] UYARI Lütfen Arka planı renkli yazı kullanmayınız. } if %ö == 2 { mode # +b $nick | msg $nick Uyarımıza rağmen arkaplan'ı renkli yazı yazdığınız için # kanalında susturuldunuz. Yardım için kanal (@)Aop veya (&)Sop ile görüşünüz | unset $+(%,$nick,_rvrs) } } #arkaplan end menu * { .Cyborg Arkaplan Koruması ..Aç :.enable #arkaplan | echo Cyborg Arkaplan koruması açılmıştır ..Kapat:.disable #arkaplan | echo Cyborg Arkaplan koruması kapatılmıştır }

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver