Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Şubat 2017, 19:07   #651
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: O değil de..

O değil de bugün küçük çaplı bir ''ablalık-aslında bu ablalıktan ziyade tecrübe de olabilir-'' yapayım derken yanlış anlaşıldım galiba ama pek de umrumda değil, niye? Çünkü haklıydım ve insanlar bazen birbirini yanlış anlamalı, yanlış anlamalı ki sorgulayabilsin ne yaptığını. Sadece benden küçük birilerinin kırılması hoşuma gitmiyor galiba ama emin de değilim, kafam çok bulanık, çok karışık. Aslında sorun şu, bence insanlar nerede ne konuşacağını ve tavırlarını nasıl şekillendireceğini öğrenmeli, herkese aynı şekilde yaklaşmak bence kimseyi iyi bir insan yapmıyor. Hem siz neden etrafınızdaki her insana koşulsuzca güvenip onlarla başka bir insanın hayatını konuşuyorsunuz ki? Bir gün herkes büyüyor bundan şüphem yok ama keşke o derin yaraları, baktıkça hatırlayacağı kötü anıları biriktirmeden büyüyebilseler. Bugün yaptığım şey biraz koruma içgüdüsüydü, vazifem miydi, belki değildi ama pişman mıyım? Hayır değilim. Ne saçmalıyorum yine acaba, bir de bunu insanlar okuyabilir, yorduk sizi de kusura bakmayın.
O değil de @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok tatlı!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan