Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ocak 2017, 20:37   #647
Ely
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Üstteki üye hakkında en merak ettiğiniz şey?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sevdiklerimin listesi uzundur, kalbimde ki sevgi hepsine yetiyor şükür.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ama hiçbir zaman kıyaslamadım sevgi ölçütü olarak. Çünkü hepsinin bende farklı bir yeri var, hepsi farklı bir şekilde dokundu ruhuma ve hayatıma
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Seni aydınlatmak için sevdiklerimin küçük bir listesini buraya ekliyorum; @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (kendini de say bu kısımda içinden
)

Şimdi sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'a gelecek olursak, neden ben seni daha önce görmedim? Nerelerdeydin?

yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver