Omen kankim, kac yil oldu 10 mu, bilmiyorum
Ama, yillar dostlugumuzu bozmasin.. Bende iyi ki tanidim seni. Yanimda oldugun icin ben tsk ederim guzel insan, huzun hep gulsun ve Allah o guzel kalbine gore versin
Cok tsk ederim Seth, eksk olma
Saolasin canisi.. Iyiki varsiniz.. Yuzunuz hep gulsun ❤
Cok tesekkurler PauL, Allah razi olsun
Thank you Mr fLayer bey
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. eksk olma
|
beston Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Yaaaa bu kıza varyaaa bayılıyorum mmmm bennn bayılıyorummmm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sevgilinnn yoktu dimi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ççççanımmm iyiyi doğdunnnnn Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Besto aga
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. seni gordum ya sabahim nesele di.. obur dogum gunume kadar gelirsin insallah hep kayboluyorsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. burda ol, var ol, hep iyi ol guzel yurekli arkadasim ..
Bana hep katlandigin icin saol
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bendende size sabah kahvesi, dogum gunu banane, dostluklar sahane .. Cok saolun arkadaslar.. Eksk olmayin, love you all ❤