Cevap: Düş'{üş}ler ~
Dünya üzerinde hiçbir bağ sizi hayatla bağlayamaz, yalnızsınız tek başınasınız her zaman da tek başınıza olacaksınız doğarken ve ölürken size verilmek istenen mesaj budur ama inatla bundan kaçarız. Kavramlar yaratıp, içimizde yerler açıp buraya insanlar koyarak bu gerçekten kaçtığımızı zannederiz ara sıra o boşluklardaki insanları başka insanlarla değiştiririz yahut o boşluklara koydugumuz insanları yerinde göremeyiz ve hayal kırıklığı yaşarız lakin siz hangi boşlukta kaldınız ki bir başkasının içinde? Tek başınalığın farkındalığı insanın ömrünü kısaltır kimisi kanser olur kimisi intihar eder. Gerçekten hayatı farkeden, anlayan insan, artık onu istemeyen insandır. İntihar, bu yüzden günahtır.
Vazgeçmek kendinizi bırakmanız değildir çünkü yalnızca, tüm boşluklarınızdaki insanları da bırakmanızdır ve kimse bırakılmak istemez.
Sevmiyorum, çünkü sevmek insanı en hızlı yolun sonuna getiren şey. Boşluklarımı boşaltır mısınız lütfen? İçimde dönecek yerim kalmamış her yeri viraneye dönüştürmüşsünüz, bağlarımı kopartıyorum siz buna şımarıklık da bezginlik de vazgeçiş de diyebilirsiniz.
Ben tek başınalığımın yolunda yürüyorum. Hepinizden sıyrılmak istiyorum. giz.
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. |