Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ocak 2017, 22:48   #1784
Run
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sadece nick olarak gördüğüm birisi, hakkında fikrim yok.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Çok uzunca yıllardır tanıdığım arkadaşlar dan aramızda çok güzel bir dostluk var. Selam olsun Gökhan kardeşim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Çok nadiren forumda gördüğüm kişilerden, yorumları okumaya değecek arkadaşlar dan.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Son zamanlarda forumda sıkça gördüğüm kişilerden, aramızda güzel bir enerji olduğunu düşünüyorum, yazılarını da okuması gayet güzel keyifli.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Yeni bir iş bulunca beni unutan sevgili arkadaşım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
belki maaş alınca parfüm alır bana, bu forumda tanıdığım kıymetlim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Kendisi hakkında hiç bir bilgim yok, ne adını ne yaşını yada yaşadığı şehri bilmiyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
tüm bunlara rağmen sadece yazıları ile hayranlık uyandıran birisi, forumda yazdığı her noktayı bile takip ediyorum, kendisi ile tanışmak için yakında bir teklif yapacağım güzel arkadaşım.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Babacan tavırları ile dikkat çeken bulunduğu her ortama katkı sağlayan ve forum kültürü yüksek arkadaşlar dan.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Çok sevdiğim Herbokolog ve X arkadaşlarımın arkadaşı
onlar sayesinde sohbet ettiğim birisi, bu nasıl bir yorum oldu anlamadım.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Kendisi canım kardeşim olur, çok çok uzun yıllara dayanan bir dostluk var aramızda, mükemmel bir kardeş tanıdığım için çok mutluyum, bu kadar laftan sonra artık bir kaç bira ısmarlama yapar diye düşünüyorum.

‘R.Hamzatov’

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver