Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ocak 2017, 16:42   #339
Flora
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Burcunuzun Analizi (Güncel)

•Koç : Doyamadın inatlara, olsun. Aşkı aradığın kadar aşkta yanılmışlığın var. Seni sevmek herkesin harcı değil, yalnızlık bile yakışıyor.

•Boğa ; Aklına geleni yapıyorsun bu aralar. Keşkelere yer yok kitabında. Bundandır kararlı tavırların, güçsüz insanlara fazla geliyor.

•İkizler ; Dengesiz falan değilsin. Sadece insanlar fazla sıradan geliyor bünyene. Sabırlı olmayı öğrenirsen diyeceğim ama beklemek sana zor.

•Yengeç ; Sadakatini anladıklarında hep geç oluyor. Yalandan nefret ettiğin kadar hiç bir şeyden nefret etmiyor, bi kere daha güvenemiyorsun.

•Aslan ; Hala bahardan kalmasın, eskiler peşini bi bıraksın. "Ya en iyisi yada hiç birisi" kuralından şaşman imkansız.

•Başak ; Selam versen sevgili olduğunuzu zanneden insanlar var, çok yüz verdin ama sende bazılarına. Kendi başına kalmaya ihtiyacın var.

•Terazi ; Yanlışı doğruyu bi kenara bırakıp anı yaşıyorsun. Kafanı karıştıran şeyler var. Sana dürüst olan abartısız biri lazım.

•Akrep ; Çok çekemeyenin var be seninde, sen uzaklaştıkça yine bi yerden çıkıyor gereksizler. Tersini göstersen dağılacaklar.

•Yay : ''ahh ben demiştim'' demelerine hastayım, ne dersen o çıkıyor, bazen saçmalasanda bu seni farklı çekici yapıyor.

•Oğlak ; Bu kadar güzel olmasan olmaz değil mi ? İnadın başka, aşkın başka. Seni üzen insanlara acıyorum.

•Kova ; Çok tatlı insansın uzmeye calısanlar oluyor ama bu ara cok talibin olucak. Biraz bekle.

•Balık ; Duygusalsın falan ama mantığın da ağır basıyor. Kalbini kıranları salla gitsin.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver