Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ocak 2017, 01:22   #6
AyazGeceLer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IRC Radyo player

AydinHosting Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben şahsım adına aldıgım firmayı değiştirerek aştım polemige girmedim şimdi calısıyor gayet başarılı.. ben bunu sunucusal problem olarak nitelendirdim. Nitekim baska radyolar calıyorken bizim radyomuzun çalmaması garipti..

shoutcast v1 e güncelle yapılmış v2 cıkmış sanırım sc_serv dosyasını yeni güncel olanı ile degiştirince çalışıyormuş. Simdi buldum dosyayı degiştirdim fakat simdide -bash: ./sc_serv: Permission denied hatası alıyorum çalıştıramıyorum radyoyu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:22 -->-> Daha önceki mesaj 23:52 --

Ben sorunu hallettim cözümü bu şekilde yapabilirsiniz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu uzantıdaki dosyayı indirip ftp den radyo dosyasını girip sc_serv dosyasını silin bu .tar dosyasını oraya atıp ssh den telnete giriş yapın.

cd
cd radyo şeklinde radyo dosyanıza girdikten sonra tar -xf sc_serv_linux_simple.tar komutu ile dosyayı .tar dosyasından cıkartın.

Ssh yi kapatıp tekrar giriş yaparak

cd
cd radyo
./sc_serv komutunu uygulayın radyonuz eskisi gibi çalacaktır.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver