|
Rakun Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Merhaba İF ailesi ;
Öncelikle, cümleten yeni yılınız kutlu olsun. Yeni yıl hepimize sağlık,mutluluk,huzur,bereket,sevgi ve saygı getirsin.
Bir kod'a ihtiyacım var. Eğer yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Şimdi #takip kanalında bir bot kullanıyorum, bu kod kanallar da uygulanan nick ban sus gibi uyarıları #takip kanalına yansıtıyor.
Bot'un içerisine bir kod eklemek istiyorum ;
Misal ; Aaa op'u takip kanalına bir access ekleyeceği zaman , !yetkiekle nick 3 şeklinde yaptığı zaman bot belirtilen nick'e access eklesin istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ?
Örnek ;
!yetkiekle Nick 3
Takip Bot : Xxx nickine 3.seviyeden access eklenmiştir.
işlem tamamen bu şekilde olacak..
Teşekkürler, iyi forumlar. Yeni yılınız kutlu olsun tekrardan..
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] istediğiniz tarzda Kode, defalarca paylaşılmış arama yaparsanız mutlaka bulursunuz.
Mevcut kodeleri incelerseniz, Çok rahat bir şekilde sizde kendinize göre bir kod yazabilirsiniz,
En azından yapmayı deneyin: takıldığınız yerlerde sorarsanız emin olun fazlasıyla yardım alırsınız,
Ayrıca bir satır dahi kendi çabanızla birşeyler yaparsanız, emin olun büyük keyf alırsınız Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#kanal: {
if $regex($1,/^[!.](YetkiEkle|YetkiSil|YetkiList)/i) {
if ($regml(1) == YetkiEkle) {
if (!$2 ) || (!$3) { msg $chan UYARI: $qt($nick) Hatalı Kullanım: [.!] !YetkiEkle Nick Seviye | return }
set -u5 %:_k $chan | .enable #acs | cs access $chan add $2 $3
}
if ($regml(1) == YetkiSil) {
if (!$2 ) { msg $chan UYARI: $qt($nick) Hatalı Kullanım: [.!] !YetkiSil Nick | return }
set -u5 %:_k $chan | .enable #acs | cs access $chan del $2
}
if ($regml(1) == YetkiList) {
set -u5 %:_k $chan | .enable #acs | cs access $chan list
}
}
}
#acs off
on 1:notice:*:?: {
if $regex($nick,/chanserv/i) {
msg %:_k $1- | .timerac 1 5 .disable #acs
}
}
#acs end
çok farklı yollardan farklı sorgu ve koşullarla yazılabılır, basit bir örnek sadece.