Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Aralık 2016, 23:34   #33
¿
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Proxy bot vb0.2

Sercan'ın kodları inceledim eski botun kodlarını silmeyi unutmuş sanırım.
Ana sayfa da kayıt olmadan sorgulama yapabilmeleri için günlük 10 sorgu limiti koymuştum.
Uyarı mesajını proxy zannedip ondan dolayı atıyormuş.
Ana sayfa da düzenleme yaptım atmayacaktır artık.
Herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yok, değişiklik sistem tabanlıdır eskisi gibi devam edebilirsiniz.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:34 -->-> Daha önceki mesaj 23:27 --

<font color="red">Gunluk sorgulama limitine ulastiniz.<br />Gunluk sorgulama hakkiniz 10'dur.<br />Daha fazla sorgulama yapabilmek icin kayıt olup api key almaniz gerekmektedir.<br />Api Key alabilmek icin <a href="api/" target="_blank">burayi</a> tiklayiniz.<br /><br /></font>

on *:sockread:t.proxy*:{
var %s | sockread -f %s | if ($regex(%s,/<font color="red">/i)) { if $hfind(muaf,$sock($sockname).mark,1,W).data { $iif($hget(muaf,Prapor) = on,sockwrite -n $sockname privmsg $hget(muaf,rkanal) $qt2($sock($sockname).mark) Proxy Muaf Atilmadi.) | return } | sockwrite -n s gzline $+(*@,$sock($sockname).mark) - $bans } | $iif($hget(muaf,Prapor) = on,sockwrite -n $sockname privmsg $hget(muaf,rkanal) [4SITE TARAMA] $qt2($sock($sockname).mark) Nolu IP Banlandi.)
}

Yeni renk kodunu orange olarak değiştirdim.

<font color="orange">Gunluk sorgulama limitine ulastiniz.<br />Gunluk sorgulama hakkiniz 10'dur.<br />Daha fazla sorgulama yapabilmek icin kayıt olup api key almaniz gerekmektedir.<br />Api Key alabilmek icin <a href="api/" target="_blank">burayi</a> tiklayiniz.<br /><br /></font>

Aslında bu sorgulamayı kapatırsanız botunuzu gereksiz yere yormazsınız.
b.s dosyasında yapmanız gereken değişiklik:

if %komut = 0 { p.tara $sock($sockname).mark | sockclose $sockname }
satırının başına ; koyunuz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver