Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Aralık 2016, 18:38   #7
Run
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kayseri'de HDP binasına saldırı

hayLaz Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ben başka insanların düşüncesiyle neden yaşayım, herşeyi gözümüzle görüyoruz senin savunduğun partinin bir ortak basın toplantısını izle , ve kimlerin katıldığına bak sonra gel burda konuş , yıllarca kürt milletini kandırmış bir partiyi sen burda savunamazsın. hdp nin ne olduğunu herkez biliyor sen bilmediğine göre kendi çıkarların doğrultusunda burada konuşuyorsun şimdi sınırlarımı koruyarak sana yorum yapıyorum ki medeniyet nedir öğren

Birincisi benim savunduğum parti diye bir şey söz konusu değil, zeka konusunda ne kadar haklı olduğumu tekrar bana hatırlattığın için teşekkürler, benim hangi söz veya söylemimden herhangi bir partiyi savunduğumu çıkardın ? Gidip bina yakmak nedir, bunun neresini savunuyorsunuz ? O bina oraya yapılırken izin alınırken mevcut belediye yönetimi şuan ülkeyi yöneten partiye ait neden izin vermişler gidip onlara neden hesap sormuyorsun ? Bahsi geçen parti Türkiye Cumhuriyeti Büyük Millet Meclisin de temsilcileri olan bir parti neden oradalar yıllardır, neden çıkıp sesini yükseltmiyor burada ahkam kesiyorsun. Sen bir parti binasını yakmanın suç olduğunu bilemeyecek bir insan mısın ? O zaman sana kızan birisi de gelip evini yaksın senin, bu ülke de güvenlik ve kolluk kuvvetleri var, onlar görevini yapıyorlar sen vatandaşlık görevini yap senden daha fazlasını isteyen yok, ülkene fayda sağlamak istiyorsan provokasyonlara gelme, sağduyulu ol yeterlidir, Hdp nin ne olduğunu herkes biliyor demişsin demek ki bilmeyen insanlar da var, kürt milleti diye bir şey de yok arkadaşım Türkiye vardır Türkiye topraklarında yaşayan etnik kökenler vardır, bilmediğin konular hakkında araştırma yap burada sağdan soldan duyduğun laflarla gelip konuşma.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:38 -->-> Daha önceki mesaj 18:34 --

Jag Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bunu Moderatör olarak degil Üye olarak Yazıyorum Sen Burada Yorum yapacaksın Diye Hakaret Edemessin bu 1

2 Hukuk diyorsun Adalet diyorsun 20 yaşında adamlar ölüyor Bir Tane İtin Bombayı paylatmasıyla Bu Adalet mi ?
3 Vatanına ihanet Edene Çatalla Su Vermem!!!

4 Hdp Bir siyasi Parti degil pkk kontenjanından Gelmiş Bir parti Siyasi parti olamaz!!!!

5 Biz Savaşı hayır dedik Savaşmayı Bilmiyoruz Demedik!

Jag moderatör de olsan, padişah da olsan fark etmez insan olman benim için yeterli bir şey.
Sorularına gelecek olursak, teröre hepimiz karşıyız 20 yaşında gencecik kardeşlerimizin ölmesi hepimizi üzüyor, birinin kendini patlatması adalet değil tabii ki, ama böyle durumlar da herkes birlik olmalı.
Vatana ihanet edilmesini kimse desteklemez, onaylamaz
Hdp bir siyasi partidir, kanun hükmünde siyasi parti olarak geçiyor, istersen bir araştır.
Savaşa hayır evet, savaşmak sadece ateşli patlayıcılar ile yapılmaz, şimdi bizleri yapmaya çalıştıkları gibi ayrıştırmak en büyük savaş, birlik beraberliğin bozulmasını sağlamak, bunu engellemek için ilk yorumu yazdım ben.

‘R.Hamzatov’

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver