15 Aralık 2016, 21:23
|
#29 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: IRCProxy.NET
Normal'de işimin(görevimin)ağırlığı güvenlik... yönlü hizmet vermekteyim...
100 proxyden 99'unu atıp, 1 tane kaçırıyorsa , ben o korumayı komple silip,yeniden kodlama yapıyorum.
yapamadığım veya takıldığım yerlerde , ustadlardan yardım alarak tamamlamaya çalısıyorum kendimce...
Lakin...
Sizin korumanız hatalı atıyor... Orjinal ip: (atıldı)
Closing Link: IRC-Dancer[178.15.129.200.wireless.dyn.drei.com] (User has been permanently banned from IRCProxy.Net (Sunucumuza proxy/tor/socks/wingate ile girmek yasak!)) Proxy İp : ( atmadı )
IRCProxy.Net IRC(d) Sunucusuna Hoş geldiniz: -> (I-DNCR!S-a.z-B@108.226.12.242)
;-
-irc.IRCProxy.Net- *** Sunucumuza baglanti zamaniniz: 15 Aralık 2016 Perşembe - Saat: 21:20:46
-irc.IRCProxy.Net- *** Türkiye'nin en kaliteli sohbet ağına hoş geldiniz.
IRCProxy.Net IRC(d) Sunucusuna Hoş geldiniz: -> (I-DNCR!S-a.z-B@108.226.12.242)
Sunucu: -> (irc.IRCProxy.Net:[6667]) Kullanılan IRC(d) Tabanı: -> (Unreal3.2-(IdealShell)10.7)
Bu sunucu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tarafından kurulmuştur.
Kullanıcı Mode: -> iowghraAsORTVSxUNCWqBDzvdHtGpXIK - Kanal Mode: -> lvhopsmntikrRcaqOALQbSeIKVfMCuzNTGjZ
CMDS=KNOCK,MAP,DCCALLOW,USERIP,STARTTLS UHNAMES NAMESX SAFELIST HCN MAXCHANNELS=10 CHANLIMIT=#:10 MAXLIST=b:60,e:60,I:60 NICKLEN=30 CHANNELLEN=32 TOPICLEN=307 KICKLEN=307 AWAYLEN=307 Bu sunucu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tarafından kurulmuştur.
MAXTARGETS=20 WALLCHOPS WATCH=128 WATCHOPTS=A SILENCE=15 MODES=12 CHANTYPES=# PREFIX=(qaohv)~&@%+ CHANMODES=beI,kfL,lj,psmntirRcOAQKVCuzNSMTGZ NETWORK=IRCProxy.Net CASEMAPPING=ascii EXTBAN=~,qjncrRa ELIST=MNUCT Bu sunucu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tarafından kurulmuştur.
STATUSMSG=~&@%+ EXCEPTS INVEX Bu sunucu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tarafından kurulmuştur.
5 normal kullanıcı ve 14 gizli kullanıcı 2 sunucu üzerinde bulunuyor
6 Sunucu Yetkilisi Bağlı
30 Kanal Oluşturulmuş
12 kullanıcım ve 1 sunucum bulunuyor
vs...
1 user 1 userdir , hatalı atıldığında o mekanlara giriş yapmazlar bu sistemi kullanan sunucu sahipleri bi gözden geçirsin derim... Ters Çalışıyor sistem :q
__________________ kS.-.cMGz |
| |