Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Aralık 2016, 12:24   #1781
esekherif
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Kendi imkanlarınla düşübebilmen çok iyi adem. Geleceğin Roden'i olarak görüyorum seni
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; İnsanın kaderi güzel olacak bunu unutma.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; ''Seni yağmur altında, seni duraklarda, seni mevsim normallerinin üstünde bekledim'' dedi erkek
''Üşteceksin salak'' dedi kız işte bunlar hep şiir Alper
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; En iyi arkadaş ölümdür. Kimseyi yarı yolda bırakmaz emin ol
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; ''iyi uykular ?''
Kafka/ Milena'ya mektuplar
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Biz seninle ayrı yarınların insanlarıyız. Demiş ibrahim tatlıses
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Alfred Nobel dinamiti bulmasaydı seni daha çok sevebilirdim küçük adam.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; 'no woman no cry, little darling don't shed no tears' yani; 'ağlama yar ağlama, mavi yazma bağlama, mavi yazma tez solar, yüreğimi dağlama'
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;Ünlü bir üşünür
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Seninle dua etmemiz gereken çok konular var.

Konu Wizard tarafından (14 Aralık 2016 Saat 20:09 ) değiştirilmiştir. Sebep: Cinsel icerikli kelime duzenlenmistir

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver