@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Kendi imkanlarınla düşübebilmen çok iyi adem. Geleceğin Roden'i olarak görüyorum seni
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; İnsanın kaderi güzel olacak bunu unutma.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; ''Seni yağmur altında, seni duraklarda, seni mevsim normallerinin üstünde bekledim'' dedi erkek
''Üşteceksin salak'' dedi kız işte bunlar hep şiir Alper
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; En iyi arkadaş ölümdür. Kimseyi yarı yolda bırakmaz emin ol
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; ''iyi uykular ?''
Kafka/ Milena'ya mektuplar
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Biz seninle ayrı yarınların insanlarıyız. Demiş ibrahim tatlıses
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Alfred Nobel dinamiti bulmasaydı seni daha çok sevebilirdim küçük adam.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; 'no woman no cry, little darling don't shed no tears' yani; 'ağlama yar ağlama, mavi yazma bağlama, mavi yazma tez solar, yüreğimi dağlama'
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;Ünlü bir üşünür
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Seninle dua etmemiz gereken çok konular var.