Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Aralık 2016, 01:40   #14
esekherif
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: CHP' den Açıklama

Run Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Forumda ki her benzer konu gibi bu konuda islam ve din üzerinden yürüyor sürekli mevcut yönetimin her sıkıştığında dini kullanarak işin içinden sıyrılma çabası toplumun bireylerine de bulaşmış. Konu başlığı ile alakası olmayan bir yol haritası çizilmiş, konuya kendi yorum ve düşüncelerini aktaramayan insanlar kendilerine yakın gelen yorumları beğenerek desteklemiş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
toplumun temel sorunu da bu işte, başka insanlar tarafından yönetilmeye alışmış bir topluluk var, ülkede yıllardır iç savaş var bir çok sivil vatandaş öldürüldü sayısını unuttuğumuz güvenlik görevlileri öldürüldü bu durumda suçlu mevcut iktidar mı yoksa kısıtlı imkanlarla muhalefet yapamaya çalışan diğer bir parti mi ? Bunca ölümlere rağmen tek bir istifa yok, sorumluluk alan yok, terörün bitmesi için tüm imkanlar elindeyken bitirme yerine daha da artmasını sağlayan bir zihniyeti mi desteklemek gerekiyor. Chp iyi muhalefet yapamıyor olabilir çünkü bütün güç ve imkanlar mevcut yönetim de, kanlı eylemler yapan hangi terör örgütü olursa olsun bunlara destek veren koruyup kollayan tüm insanların bu ülkeden temizlenmesi gerekiyor, mevcut yönetim çok uzun süredir bu ülkeyi yönetiyor başarısız olduğu gerçeği çok açık ve net ortadadır, ülkede sadece kendi menfaatlerini düşünenler sırf mevcut yönetim güçlü diye peşinden gidip destek olmaya çalışıyor, çünkü karşısında duranlar bir şekilde fişleme yöntemi ile toplumdan dışlanıyor, insanların hedefi hâline getirilip günü kurtarmanın keyfî sürülüyor. Sadece belirli kişiler bu toplumda ferah şekilde yaşam sürüyor, önce yaşam kalitesini arttırmak gerekiyor en önemli konu olan terör bitirilme ve berbat olan ekonomi düzeltilmelidir, eğitim sistemdeki yanlışlar dan vazgeçilmeli herkes inançları doğrultusunda saygı görmeli, insan hak ve özgürlükleri herkes için eşit olmalı belki de bunlar gerçekleştiği zaman yaşanabilir bir toplum kalır herkese, insanlar siyasî düşünceleri, çatışmaları, ayrışmaları bir kenara bırakıp terör laneti ile hep beraber birlik içerisinde savaşmak zorunda, bu ülke herkesin hepimizin tüm insanlara yetecek kadar yaşam alanı var, bizler burada bile birbirimizle anlaşmazlıklar yaşarken bazı şeylerin gerçekleşmesi de çok kolay olmuyor..

Gregor Samsa bir sabah uyandığında kendisini dev bir böceğe dönüşmüş olarak buldu. Siz de birazdan Mahmut Tuncer'e dönüşüp halay çekeceksiniz sanki.
Çayın altını yaksanız?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan