Cevap: CHP' den Açıklama
Sevgili dostum , ben ortada küresel güç savaşı görmüyorum derken haklısınız. Siz hiç birşey görmüyor , görmek istemiyorsunuz. Chp'nin ''sini bişkin yiptirmiciz'' dediği adam bu ülkeyi 1839 dan , 2017 ye getirdi. Bu konulara hiç girmeyecektik aslında karlofça anlaşmasından bu yana moralim bozuk azizim.
Daha fazla uzatmaya da gerek yok , yazılara dökerek saatlerce anlatılacak konular bunlar zaten. Salt partizanlık yapmayalım ufak örneklerden büyük şeyler görelim. Can Dündar meselesin de bile İngiliz konsolos başta olmak üzere bütün Ab elçileri ve konsolosları mahkemedeydi... lafın tamamı ahmağa söylenir. Rıza Zerrap meselesinde bile bize tutuklu yargılama yapma diye öğüt verenler . 1 senedir adamı içeride tutuyorlar ve yargılanmadı daha. Rıza zerrap savunuculuğu yapmadan söylüyorum bunu.
Avrupa'nın hangi ülkesinde deaş siyasi örgüt kurabilir. Gazete , dergi , internet yayını yapabilir? Utanmaz adam çıkıp alçakça (KK yı kast ediyorum) eline silah almayan birine terörist diyemeyiz diyor Kim diyor? Chp diyor. Türkiye'nin çıkarlarına zarar veren can dündar kahraman , amerika çıkarlarına zarar veren rıza terörist olur.
Binanaleyh , CHP yakında yine amerika ve avrupaya bayii toplantısına gidecektir. Tarih tekerrürden ibarettir.
Gerçekten vatan sever Chp'iler de otursun , uzun uzun düşünsünler bin okusun, bir yazsın. sonra bir çay koysunlar beraber içelim. |