Cevap: İçini dök!
erkekleri telefonda konferans konusmaya alıp sabah aksam beni karalayan arkamdan atıp tutan kisi 2014 / 2015 yılları arasında yapmıs oldugumuz butun telefon konusmaları sesli olarak kayıtlıdır. istersen bir tanesinin demosunu buraya ekleyebilirim demoda honkuruyorsun arkadasının evinde onun pc de seni 5. kez aldatan adamla ev sahibi arkadasınmıs gibi konusuyorsun adam durumu cakıp seni rezil ediyor hani o arkadasın senle konusurken telefonunu acık tutuyor ve adama tum konusmalarınızı dinletiyor. adam icin cok cok guzel cumleler kurup adamı cok cok guzel ti'ye almıstınız bazı seyleri ile iyi dalga gecmistiniz bende senin telefonun ucundaydım
butun whatsapp gecmisi skype gecmisi sms gecmisi kayıtlıdır
sevgiline yaptırdıgın buyunun detaylı anlatımı ve buyucuye gonderdigin 225 TL'lik dekontun kayıtlıdır
"2500 TL maasım olsa 1500 TL kiram olsa zaten sevgilim beni her gun yemege goturuyor arada faturalarımı da odetirim yeter 1000 TL bana" seklindeki konusmaların. Gecen yıl burda gorevli olan ex sevgilinle bulusup kahve icmelerin adamın sevgilisi ile arasını acman ve dalga gecmelerin "ahh askım depresti geri mi buna donsem" ic cekislerin sonra hedefin daha yuksek oldugu icin "aman benimki duymasın barısacagımız varsa da barısamayız" demelerin vs vs. benim tlfnun her konusmayı kayıt aldıgını cok iyi biliyorsun ve senin gibi kisiliksizler yuzunden benim kimseye guven duymadıgımı herseyi sakladıgımı da biliyorsun.
benim canımı sıkma ulasmak istedigim zaman istedigim kisilere cok rahat ulasıyorum iyi biliyorsun seni Coco'nun dusurdugu durumdan beter hale dusururum
sinek kucuktur ama mide bulandırır ve zaman asımı diye bise ozellikle buyuculuk konusunda yoktur. yeter senin bu terbiyesizligin. sana yazdıgım son msjda "Arama lutfen. Gecmisin hatrına ofkemle agzımdan cıkacak kelimeleri olcmeye dikkat etmeksizin konusmak istemiyorum." demistim. ama sen surekli fetna fesat konusup insanları kıskırtman yuzunden bendeki sabır tasını catlattın. gecmisin hic bi hatrı yok bugun 5 adamla konferansa baglanıp tanımadıklarına bile beni karalamaya calısman bitirdi herseyi.
elimdekileri dokersem gerisi senin problemin olur benim degil |